Empanada ze szpinakiem - 5 sztuk (ok. 550-600 g)
Pierożki, zwane przez niektórych także „empanadas” przygotowywane są zgodnie z przepisem i skrupulatnie przekazanymi wskazówkami wyśmienitego argentyńskiego kucharza i jego Warszawskiego następcy.
Są smażone na przygotowanym tłuszczu gęsim, który gwarantuje, iż pierożki nie są tłuste, a skórka ma kusząco rumiany kolor.
Nie znajdziecie w nich Państwo żadnych glutaminianów i innych polepszaczy smaków.
Pierożki są wyśmienite na zimno, ale mogą też stanowić ciekawe danie obiadowe, podane
bezpośrednio po wyjęciu z rozgrzanego piekarnika.
Farsz ze szpinakiem, nic dodać nic ująć po prostu samo zdrowie! Szpinak złamany
niespodzianką – delikatnie słodką rodzynką.
Producent: Cukiernia Zaniewicz
Produkty dostarczane są w piątek - zamówienia przyjmowane są do poniedziałku do godziny 24:00.
-
SkładnikZawartość w 100g
-
wartość energetyczna749 kJ/ 178 kcal
-
tłuszcz5,7 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone3,5 g
-
węglowodany25 g
-
białko5 g
-
sól0,6 g
-
Lokalny Punkt Odbioru Lublin al. Warszawska 102 (pn-pt g. 8-16)Koszt dostawy 0,00 zł
-
Lokalny Punkt Odbioru Lublin ul. Vetterów 1 (pn-pt godz. 8 - 16)Koszt dostawy 0,00 zł
-
Łącz w jedną wysyłkę (waga do 30 kg) – koszt 20 złSzczegóły
-
Kurier Lokalneo – Lublin/Świdnik/Kalinówka – koszt 10 złSzczegóły